Puolustajat010317

Kokonaisuus alkaa hahmottua

Eteläpuiston puolustajia löytyy vähiten Kokoomuksen, Vihreiden, Sosialidemokraattien ja Piraattipuolueen ehdokkaista. Uusissa ehdokkaissa puiston säilyttämistä kannattavia on enemmän kuin nykyisissä valtuutetuissa.

Yli puolet ehdottomasti Eteläpuiston säilyttämien kannalla on Keskustan, Vasemmistoliiton ja Perussuomalaisten ehdokkaista.

Eniten puolustajia ehdokkaista on Tampereen Puolesta, Kommunistisen puolueen ja Vaihtoehto Tampere -ryhmissä. Tarkastelusta puuttuvat ryhmät, joilta on vaalikoneessa vähemmän kuin viisi vastausta.

Kaikissa ryhmissä on yksittäisiä ehdokkaita jotka ovat Eteläpuiston säilyttämisestä joko samaa tai jokseenkin samaa mieltä.

Tulosten tulkinanvaraisuutta lisää se, että vastaajat ovat tulkinneet vastausvaihtoehtoja kovin erin tavoin. Kiivas Seelake-intoilija on saattanut vastata ”melkein samaa mieltä” puiston säilyttämisestä. Vastaavasti melkein erimielisten sanallisissa kommenteissa  esitetään kaavan olennaista keventämistä.

Asian ja alueen heikko tuntemus kuultaa kovin monen tehorakentajan kommenteisssa.

Sanallisia kannanottoja puuttuu kovin monelta. Asiasta näyttää olevan hyvin hatarat tai jostain ylhäältä lobatut mielikuvat ”pusikoista ja risukoista”.

Selviä kannanottoja kaavan palauttamisesta uuteen valmisteluun jää myös kaipaamaan. Kysele ehdokkailta, ota selvää, äänestä! Vain niin voit vaikuttaa Eteläpuistonkin kohtaloon!

Eteläpuiston säilyttämistä kannattavat ehdokkaat
Yhteenveto vastauksista
Muut ryhmät
Vaihtoehto Tampere
Tampereen Puolesta
Suomen Komministinen puolue
Piraattipuolue
Perussuomalaiset
Keskusta
Vasemmistoliitto
Vihreät
Sosialidemokraatit
Kokoomus